Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Rembulan Ing Wengi

Artist : Ipa Hadi Sasono
Judul Lagu : Rembulan
Ciptaan : Ipa Hadi Sasono
Album : Rembulan - Single
Label : Ipa Hadi Sasono





Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti nimas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung nimas

Reff
Hawa ning jero barin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

[Terjemahan:]

Bulan di malam selalu menyaksikan
Cantik para manis senyum dan tawamu
Tergambar di batin tak bisa terlupakan
Sunggu kamu tak ada lainnya

Tatapan matamu menembus di hatiku
Membuat aku hanya memikirkan dirimu
Cahaya di bulan kalah dibanding senyummu
Hanya kamu

Hawa di dalam batin ingin selalu bersama
Ya hanya dengan kamu, hatiku hanya buat kamu
Walaupun banyak halangan, menghalangi jalan percintaan
Itu memang jalan supaya cinta ini bakal kesampaian

0 Response to "Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Rembulan Ing Wengi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel