Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun


Lirik Lagu Ojo Mung Isun - Syahiba Saufa
Artist : Syahiba Saufa
Judul Lagu : Ojo Mung Isun
Ciptaan : Hidayati Samudra
Album : Ojo Mung Isun - Single
Label : Samudra Record



Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino
Riko raono kabare
Ojo mung isun
Hang duwe kangen
Ojo mung isun
Hang angen angen

Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun
Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko

Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino
Riko raono kabare
Ojo mung isun
Hang duwe kangen
Ojo mung isun
Hang angen angen

Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun
Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko

Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko

0 Response to "Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel