Lirik Lagu Nella Kharisma - Raiso Dadi Siji (feat. Gerry Mahesa)


Lirik Lagu Raiso Dadi Siji (feat. Gerry Mahesa) - Nella Kharisma
Artist : Nella Kharisma
Judul Lagu : Raiso Dadi Siji
Album : Raiso Dadi Siji (feat. Gerry Mahesa) - Single
Released : Jan 30, 2019
Label : Mpr


Nella Kharisma - Raiso Dadi Siji (feat. Gerry Mahesa)


Lirik Lagu Raiso Dadi Siji (feat. Gerry Mahesa)-Nella Kharisma

aku tresno ro kowe
tresno seng sak tenane
kabeh wes tak kek’ke ro kowe atine

senajan aku wes nduwe
bojo seng sak tenane
nanging aku tresnone yo mung ro kowe

roso ati ra tenang mikirke selingkuhan
tansah tak awang awang mabur koyo layangan
padahal bojo neng omah, mikirke dadi susah
opo seng kudu dilakoni, aku bingung sendiri

pancen tak akoni tresnoku setengah mati
tapi aku ra wani ngingkari janji suci
mungkin kowe udu jodoku tapi aku sayang padamu
jujur soko jero atiku

sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
nadyan abot roso tresno seng tak songgo

sabar sak untoro sayang, aku yo wes berjuang
ndadekke ngimpi tenanan
mugo kabeh iso lancar, buang kabeh kenangan
ikhlas lan sabar sayang

cincin wes ngelingker neng jari manisku
janji yo wes tak ucap neng ngarep penghulu
saiki yo uwes telat arep ngomongke cidro
aku mong ameh ndungo kowe iso bahagio

senajan statusku saiki ora dewe
tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe
mugo mugo kabeh dikei dalan supoyo
dadi padang anggone awak dewe lek gendak’an

sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
nadyan abot roso tresno seng tak songgo

sabar sak untoro sayang, aku yo wes berjuang
ndadekke ngimpi tenanan
mugo kabeh iso lancar, buang kabeh kenangan
ikhlas lan sabar sayang

aku mung iso nerimo kowe gone wong liyo
tresno raiso dipeksano
aku tetep sayang kowe tekane sak lawase
aku bahagia nyawang kowe

tanganku wes ono cincin, janji setio lan suci
aku raiso nepati
kowe pancen tak tresnani, biyen tekan saiki
tapi raiso dadi siji, tapi raiso dadi siji

0 Response to "Lirik Lagu Nella Kharisma - Raiso Dadi Siji (feat. Gerry Mahesa)"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel