Lirik Lagu Mahesa & Vita Alvia - Tansah Kelingan


Lirik Lagu Tansah Kelingan - Mahesa & Vita Alvia
Artist : Mahesa & Vita Alvia
Judul Lagu : Tansah Kelingan
Album : Tansah Kelingan - Single
Released: 6 Feb 2019
Label : PT. Empatlima Record Jaya


 Mahesa & Vita Alvia - Tansah Kelingan


Lirik Lagu Tansah Kelingan-Mahesa & Vita Alvia

kelingan esemmu gawe kangen atiku
masio biyen mbok gawe catu
ora rumungso salah kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
seprene magih tansah kelingan

kelingan esemmu gawe kangen atiku
masio biyen mbok gawe catu
ora rumongso salah kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
seprene magih tansah kelingan

hapusen banyu motomu
lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo

gawe cidro lan kuciwo
sering gawe loro ati
saiki aku njalok sepuro

kelingan esemmu gawe kangen atiku
masio biyen mbok gawe catu
ora rumongso salah kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku, nganti pedot nyowoku
seprene magih tansah kelingan

hapusen banyu motomu, lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo
gawe cidro lan kuciwo, sering gawe loro ati
saiki aku njalok sepuro

hapusen banyu motomu, lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo
gawe cidro lan kuciwo, sering gawe loro ati
saiki aku njalok sepuro

ora rumongso salah kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku, nganti pedot nyowoku
seprene magih tansah kelingan, seprene magih tansah kelingan

0 Response to "Lirik Lagu Mahesa & Vita Alvia - Tansah Kelingan"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel