Lirik Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan 3

Details

Lirik Lagu Wegah Kelangan 3 - Jihan Audy
Artist : Jihan Audy
Judul Lagu : Wegah Kelangan 3
Ciptaan : Ichwan Matsya
Album : Wegah Kelangan 3 - Single
Label : Global Musik Era Digital


 Jihan Audy - Wegah Kelangan 3


mbiyen nateh ono crito aku lan koe
ibarat lintang rembulan takkan terpisahkan
madep mantep rep bebrayan
tresno gede kalih sampeyan

saiki critone bedo, koe ngerabi wong liyo
milih tresno luwih mulyo, dawuhi wong tuwo
nanging aku kudu nrimo
senajan batinku iki iseh sayang

kahanan iki medot katresnan
kahanan alasanmu kanggo ngeliyan
opo pancen wes takdire dadi wong ra nduwe
senajan wegah kelangan

katresnan kurang opo aku sayang
katresnan saiki dadi kenangan
opo pancen wes takdire
senajan batinku iki iseh sayang, katresnan

kowe mbiyen janji ora bakal ninggalne awakku
nanging nyatane kabeh kuwi amung lamis lambemu
aku kudu iso nrimo, tak jembarne atiku
sabar nganti keloro, mugo kowe mulyo ro wong liyo
langgeng bebrayanan, senajan atiku iseh sayang
nanging aku kudu iso nrimo kabeh kasunyatan

saiki critone bedo, koe ngerabi wong liyo
milih tresno luwih mulyo, dawuhi wong tuwo
nanging aku kudu nrimo
senajan batinku iki iseh sayang

kahanan iki medot katresnan
kahanan alasanmu kanggo ngeliyan
opo pancen wes takdire dadi wong ra nduwe
senajan wegah kelangan

katresnan kurang opo aku sayang
katresnan saiki dadi kenangan
opo pancen wes takdire
senajan batinku iki iseh sayang

opo pancen wes takdire dadi wong ra nduwe
senajan wegah kelangan
opo pancen wes takdire dadi wong ra nduwe
senajan wegah kelangan

0 Response to "Lirik Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan 3"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel